Reviews klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Rick
3 maanden geleden

Zeer tevreden over de service van Immensa. Goede communicatie, aardige mensen, denken mee en niets is te veel gevraagd. In ons geval geval hadden we een verkeerde kleur restpartij gekocht, werd zonder problemen omgeruild.

Cor
5 maanden geleden

Goed contact en tevreden met de service. Ook het contact met de chauffeur die de tegels kwam leveren verliep goed. Tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.

Michelle
10 maanden geleden

Onder de indruk van de hulpvaardigheid en kwaliteit van Immensa. Ze denken mee aan ver het gehele proces, en zetten enorme stappen extra. Super service dus en heel prettig in de omgang. Echt een aanrader!

Ellis & Mark
een jaar geleden

Afgelopen woensdag zijn de schellevis tegels in trapvorm gelegd. Super blij met de service, aanleg, contact gedurende het gehele proces. Als wij volgend jaar het terras aan de achterzijde gaan aanpakken, bellen wij ze zeker weer.

Joyce
een jaar geleden

Een restpartij Schellevis gevonden bij Immensa via Marktplaats tegen een hele schappelijke prijs. Daarnaast ook mooie nieuwe tegels en klinkers besteld via Immensa. De afstemming over de levering is perfect verlopen gezien de smalle doodlopende straat bij ons. Goede prijs-kwaliteit verhouding en service!

Martijn Thissen
een jaar geleden

Keurig geholpen door Lonneke (Immensa) bij de keuze & selectie voor Schellevis tegels rondom ons nieuwe zwembad. Prima after-service en punctueel in de afwikkeling.

Joep Akkermans
een jaar geleden

In September werd onze woning opgeleverd en zijn als 1 van de eerste klussen met de oprit aan de slag gegaan.
Wij hadden de wens om deze te bekleden met zo groot mogelijke tegels.
Immensa had deze en kon ze ook nog eens leggen (120x240cm kan niet iedereen leggen)
Tot de dag van vandaag zijn we er ontzettend tevreden over!
Bedankt Immensa!

Manja
een jaar geleden

Onze tuin moest eerst worden opgehoogd en is daarna naar tevredenheid en vakkundig betegeld.
Er is rekening gehouden met onze druiven waarvoor uitsparingen uit de tegels zijn gezaagd.
Ook is er rekening gehouden vanaf de poort met het eventueel inrijden van scooter/fiets hier moest weer wat worden verlaagd en een kleine helling gemaakt worden omdat het brandpad lager ligt.
Ik raad Immensa- bestrating dan ook bij iedereen aan.

Rob van den Elzen
een jaar geleden

Fijn zakendoen en transportissues zijn zonder morren opgelost. Topervaring!

Wendy van Koningsveld
een jaar geleden

De offerte zeer snel ontvangen voor crème kleurige Schellevis tegels. Betrof een restpartij. Ziet er goed uit.. Vriendelijk contact. Vlotte levering. Absoluut de moeite waard.

Foto's klanten