Reviews klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Erwin
4 maanden geleden

Wij hebben 240x120 schellevis tegels hier besteld.
Wou ze graag eerst bekijken omdat het een restpartij betrof.
Het contact was prettig, duidelijk en meedenkend.
Absolute aanrader omdaar tegels te kopen.
Bedankt voor de goede service en prettige behandeling.
Gr Erwin.

Andrew
6 maanden geleden

Super service super tegels super bedrijf

Maartje
8 maanden geleden

Wij hebben tegels in meerdere formaten hier besteld. Het contact was prettig en snel. Bij aflevering van de tegels heeft de bezorger goed meegedacht in positionering van de pallets wat bij ons best lastig is i.v.m. smalle toegangswegen. Fijn dat iedereen zo betrokken is!

Marco & Helene
10 maanden geleden

Via de buren kwamen wij in contact met Ronald en Lonneke. Na het beluisteren van onze wensen werd een plan voor onze bestrating uitgetekend en konden we de kleur van onze Schellevis tegels uitzoeken.
Een dag van tevoren werden alle materialen geleverd en in 2 dagen tuin werd onze zandbak omgetoverd tot een mooi bestrate tuin. Ondanks sneeuw en koude wind bleven de mannen keihard doorwerken. Twee dagen Brabantse gezelligheid met een schitterend eindresultaat. De dag erna werden de pallets en overgebleven zand afgevoerd. Verzorgd van offerte tot oplevering. Topwerk!

Jorg
10 maanden geleden

Ronald en Lonneke hebben bij ons vorige week een terras in schellevis aangelegd. Wat een hardewerkende mensen ! Het resultaat is erg mooi en de communicatie verliep goed en duidelijk, alle afspraken werden keurig nagekomen. Onze tuin lijkt de helft groter !
Dankjewel nogmaals voor de goede service Ronald en Lonneke!

Joost en Anne
een jaar geleden

Mijn vrouw wilde graag Schellevis tegels, nadat ze het tuin design had uitgewerkt was ik ovetuigd. De eigentijdse rustieke sfeer komt met deze tegels geheel tot zijn recht.

Contact met Lonneke was zo gelegd en verliep snel en soepel. Geen elle lange marketing praat, smoesjes of gezwets. (Dit begint bij veel bedrijven de overhand te krijgen). Een afpraak was gemaakt en ondertussen zijn de tegels geleverd. De levering was top gezien de beste man vraagt waar je de tegels wilt hebben en vakkundig de boel exact op de plek zet waar je ze wilt.

Kortom; van begin tot eind aanrader!

Mvg,

Joost

Simone & Mark
een jaar geleden

Onze keuze was gevallen op tegels van Schellevis. Nu nog de juiste vakmensen vinden... Nou die hebben we gevonden!

Ronald & Lonneke zijn super vriendelijk, flexibel, meedenkend en niets is te gek. Als je voor Schellevis kiest dan raden wij Immensa aan!

Tot snel weer Ronald en Lonneke!

Rianne
een jaar geleden

Voor Immensa gekozen omdat zij veel ervaring hebben met de grootformaat Schellevis tegels. Met name het leggen daarvan is echt vakwerk. Vanaf het eerste contact zijn Ronald en Lonneke heel vriendelijk, duidelijk en mee denkend. Uiteindelijk voor een restpartij 100x200 cm tegels gekozen die perfect pasten in onze tuin. Er werd proactief mee gedacht met het ontwerp en de inpassing tijdens het werk. Heel tevreden over het voortraject, de uitvoering en het contact. Ik zou iedereen Immensa aanbevelen! :)

Alexander
een jaar geleden

Meteen vanaf het eerste moment was het fijn en warm communiceren met Ronald en Lonneke. Ronald maakte een professionele indruk en heeft die verwachtingen meer dan waar gemaakt! Dacht goed mee over de te verrichten werkzaamheden, waarbij kwaliteit leidend was. En dat alles tegen een marktconforme prijs. Zeer tevreden dus!

Jolanda Francken
een jaar geleden

Via MP gevonden. Snelle communicatie en levering. Goede prijs. Inmiddels heeft een deel van onze straat ook voor hen gekozen!

Foto's klanten